Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПариж смята, че страните от Европейския съюз не

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПариж смята, че страните от Европейския съюз не
Коментари Харесай

Франция призова да не се признават руските ваксини

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Pexels

Париж счита, че страните от Европейския съюз не би трябвало да признават имунизациите COVID-19, основани в Китай и Русия. Това съобщи в четвъртък държавният секретар във френското външно министерство Клемент Бон, говорейки в ефира на телевизионния канал France, предава finanz.ru.

Той уточни, че описът с медикаменти, с които хората ще получат достъп до Франция, би трябвало да бъде стеснен до тези ваксини, в чиято резултатност са сигурни управляващите на републиката. Досега единствено четири ваксини са приети във Франция и Европа. По отношение на други медикаменти за ковид, по-специално съветски и китайски, Франция приканва своите сътрудници да кажат „ не “, добави дипломатът.

Отговаряйки на въпрос по отношение на полети на съветски самолети до Франция в пандемия, Бон напомни, че управляващите на републиката непрестанно актуализират описите на страните, които според от обстановката се класифицират като зелени, оранжеви и червени зони. " Всяка седмица прибавяме нови страни към аления и други описи ", сподели Бон. В същото време той увери, че Франция няма да анулира полетите до своята територия от други страни, в случай че епидемиологичната обстановка там се утежни.

„ Вече незабавно отменихме въздушната връзка с Бразилия, само че това не може да се направи дълго време, това е извънредно комплицирана процедура и в това време остава допустимо пасажерите от тези страни да пътуват до Франция през други страни “ сподели държавният секретар. " Истинското влияние ", акцентира той, " се обезпечава от непоколебим надзор, инспекция на съществуването на документи за изпитване и, в случай че е належащо, осъществяване на такива проби при идване на пасажери.

И в краен случай, спазването от страна на пасажерите на карантина, тествана от управляващите, което се прави във Франция във връзка с идващите от аления лист на страните ".

Европейската организация по медикаментите, без „ виза “, имунизираните от „ Sputnik V “ няма да могат да получат „ зелени документи “ за свободно придвижване в Европейски Съюз, организира проучване на съветската ваксина от 4 март. В средата на юни Руският фонд за директни вложения разгласи, че утвърждението на организацията може да бъде получено в границите на два месеца.
Проверката на GCP (добра клинична практика) на EMA е завършила и EMA е предоставила позитивни мнения, сподели RDIF. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР